Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Begrepen Privacy Statement

Even voorstellen...

MijnEigenBoek maakt het u mogelijk uw boek in eigen beheer uit te geven. Dit betekent dat u helemaal zelf bepaalt op welke manier en in welke vorm u uw boek gaat realiseren. Of het nu gaat om kinderboeken, reisverhalen, detectives, romans, familie- en levensverhalen, gedichtenbundels of kookboeken.

Natuurlijk staan wij u graag met raad en daad terzijde. Allereerst zullen wij uw manuscript zorgvuldig lezen. Vervolgens adviseren wij u op het gebied van taal, stijl, structuur en de inhoud van uw manuscript. Wij zijn er steeds op gericht het maximale resultaat uit uw boek te halen.

Bij MijnEigenBoek wordt uw boek niet in een vooraf bepaalde oplage uitgegeven. Het boek wordt gedrukt op het moment dat het wordt besteld door de boekhandel, uw lezers of uzelf. De oplage is dus afhankelijk van de vraag naar uw boek; aan de maximale oplage zijn geen grenzen! Bovendien is uw boek op deze manier onbeperkt leverbaar en niet afhankelijk van een vooraf gekozen oplage.

Veel auteurs zijn u al voorgegaan. In onze boekwinkel vindt u een overzicht van de titels die tot nu toe bij MijnEigenBoek zijn uitgegeven.

MijnEigenBoek is een onderdeel van uitgeverij Gopher.