Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Begrepen Privacy Statement

Uw manuscript

Wanneer u een manuscript heeft, dat u graag via MijnEigenBoek wilt uitgeven, kunt u het ons toesturen. Wij verzoeken u, het manuscript zowel in digitale als in uitgeprinte vorm aan te leveren.

Binnen twee maanden nemen wij contact met u op. Er zijn twee mogelijkheden:
  • Uw boek komt in aanmerking voor uitgave via MijnEigenBoek; wij maken met u een afspraak om in een persoonlijk onderhoud de uitgave van uw boek te bespreken;
  • Wij kunnen niet met uw manuscript uit de voeten omdat de kwaliteit onvoldoende is, of omdat het pornografische, racistische of fascistische tendensen bevat.
U kunt tevens een papieren manuscript of een laatste exemplaar van een boek dat niet meer wordt uitgegeven sturen. Dat zal dan door ons eerst gedigitaliseerd moeten worden. Hiervoor zullen wij u extra kosten in rekening brengen.

U kunt uw manuscript ook in een kant-en-klaar, werkbaar pdf-bestand aanleveren. Dat geldt zowel voor het omslag als voor het binnenwerk. Wilt u een pdf-bestand aanleveren, dan moet deze voldoen aan de specificaties van onze drukkerij. Indien u hierin geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ook willen wij graag van u weten of u illustraties dan wel foto’s wilt laten opnemen in uw boek. Wij rekenen voor het digitaliseren ervan 15 euro per foto of illustratie. Wees er wel zeker van dat de door u aangeleverde illustraties geen inbreuk maken op beeldrechten van anderen.

Het plaatsen van digitaal aangeleverde illustraties, tekeningen en foto’s kost 10 euro per afbeelding mits ze aan de volgende standaardeisen voldoen: formaat JPG, met een resolutie (ofwel pixeldichtheid) van minimaal 300 dpi.